Deel dit bericht

Hoe briljant! Onze nieuwe plek ligt exact in het gebied waar vroeger de ‘vrijbuiters kolonie’ zich bevond. Een gebied waar mensen, die zich niet wilde conformeren aan de regels van de voormalige koloniën van weldadigheid, naar verbannen werden. Hier konden zij het juk van regels en deugdzaamheid van zich afgooien en in volle vrijheid een nieuw leven opbouwen.

En in vrijheid is het.

Want ook wij worden hier uitgenodigd om ons te ontdoen van alle zogenaamde zekerheden. Want voor hoe lang wij hier kunnen zijn en wat we hier gaan doen is een dik vet vraagteken. De manier waarop wij hier terecht gekomen zijn, ronduit magisch.

Terwijl wij de afgelopen maanden druk bezig waren met het vinden van een eigen plek, werden wij meerdere keren door verschillende mensen gewezen op deze hoeve. Maar wij begrepen het niet (dat was op zich al een goed teken natuurlijk ;-), want deze prachtige lokatie is al van iemand. Waarom kwamen we dan steeds hier uit? Nieuwsgierig naar de beweging die ons overduidelijk hierheen trok zijn we een aantal keren langs geweest en hebben we met elkaar diepe verlangens & visionaire toekomstbeelden uitgewisseld.

Wat we allemaal voelde: dat we niet wisten wat we met elkaar te doen hadden maar dat het wel overduidelijk de bedoeling was dat wij hier naartoe kwamen.

En dat was het dan. Dat was het enige dat wij allemaal diep van binnen voelde. Dat onze aanwezigheid werd gevraagd. En meer informatie kwam er niet.

Kijk en dan is het geweldig dat je gelijkgestemde mensen ontmoet. Dat je allemaal nieuwsgierig bent. En werkelijk in overgave met elkaar durft te creëren. Wat als we allemaal de moed hebben om los te laten en er werkelijk mag ontstaan wat de bedoeling is.

Die stap in het grote onbekende zetten? Zonder afspraken, beperkingen, vasthouden of bedenken. Dan is alles mogelijk! Verder dan onze grootste dromen.

I love it!

Ik geloof al jaren dat dit dé poort tot ongekende mogelijkheden is.

Dus wij stapte in. We zeiden ja op dit avontuur en wonen nu inmiddels drie dagen op deze meer dan magische plek. Geen idee dus voor hoe lang en waarom. Ik geloof niet dat ik ooit ergens zo open in ben gestapt. Wij voelen oprecht dat elke uitkomst ok is; of het nu voor een week is of voor een jaren. We hebben er werkelijk geen idee of gedachten over.

Een mentaal blanco canvas.

Daar waar alles op mag ontstaan.

Een creatie die onze stoutste verwachtingen wellicht te boven gaat.

Bring it on!

 

 

 

 

 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe