De Moedige Brengen Kleur In Een Duale Wereld

Deel dit bericht

In een wereld waarin het zwart-wit denken tot ongekende hoogte wordt gebracht is het uber moedig om je kleurrijke zelf te zijn.

Moedig, omdat schreeuwende nieuwskoppen en over elkaar buitelende talkshowgasten in eerste instantie, bij mij in ieder geval, een primaire reactie teweeg brengen. Boosheid, onrecht, angst, op de barricades, mijn stem laten gelden, van me af willen slaan…. voor je het weet heb je oorlog.

Niet strijden maar bevrijden

Om daar uit te blijven, je niet mee te laten sleuren door het angst circus om je heen, is werkelijk next level.

Terug naar je eigen kern.
Jezelf bevrijden van de kaders, ongeschreven regels en oordelen.
Zodat je werkelijk kunt voelen wat echt waar is voor jou.

Laag voor laag je eigen bescherming van je afpellen.
En met gepaste trots jouw unieke creaties onze wereld in laten stromen.
De dualiteit weggevaagd met jouw kleurenpalet.

Hoe zou dat eruit zien?
De kracht van authenticiteit.

Als woorden tekortschieten is voor mij de kunst oneindig.
Dan gebruik ik abstracte vormen & kleur om voelbaar te maken wat niet gemakkelijk uit te leggen valt.

Dit schilderij – B-YOU – is voor mij een ode aan een ieder die zijn unieke zijn in brengt. De moedige, de crazy one’s die boven het zwart wit denken uit durven te stijgen. Zij die met hun kleurrijke persoonlijkheden en eigenwijze talenten een ongekend krachtige impact leveren voor ons als geheel.

De energie van de toekomst.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe