De Kracht van Verlangen

Deel dit bericht

Eén van de ondernemers waarmee ik werk laat maar weer zien hoe krachtig een hartgedragen intentie is. Marlouk wilde het sjamanisme meer met de westerse wereld verbinden. Eén van de dromen die ze had was een artikel in de Happinez. Het mooie is, zij heeft deze droom uitgesproken en ook weer losgelaten, zoals dat hoort. En ik heb haar er ook nooit meer over gehoord. Al haar aandacht en energie ging naar haar passie voor het sjamanisme. Dat is een intentie werkelijk in de wereld zetten: uitspreken en in beweging komen. Je hart blijven volgen, loslaten, niet meer sturen of duwen en vertrouwen bovenal.

Hoe mooi dan ook dat enkele maanden later zij onverwachts de vraag kreeg voor een interview om zo bij te dragen aan een acht pagina’s tellend artikel over het Sjamanisme! Ja zo werkt dat en wat een prachtig resultaat. Haar praktijk draait momenteel overuren door de aanvragen voor sessies, hoe mooi is het dat ze zoveel mensen mag helpen om weer terug te komen bij hun hart en zichzelf.

Meer weten over het werk van Marlouk? Bekijk haar website: www.moonheart.nl

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten