De economie is eigenlijk een vorm van hersenbeschadiging

Deel dit bericht

Kees Klomp wees mij op deze briljante video. De economie is eigenlijk een vorm van hersenbeschadiging. Briljante titel! 😉 Het is fundamenteel zo niet in verbinding met de echte wereld dat het enkel destructief is. Gelukkig is de economie, ons geldsysteem, ook slechts een overtuiging van ons allemaal, een verhaal. Het is niet echt, dus als wij als mensheid in staat zijn om dit gedrocht te creëren waartoe zouden we dan wel niet in staat zijn als we onze aandacht en energie op een nieuw verhaal zouden richten? Wij kunnen hier uit stappen, we zijn geen slachtoffer van onze eigen overtuigingen, we zijn creators! We kunnen net zo goed genieten van de wereld waarin we leven, vanuit ons volle potentieel als mens een bijdrage gaan leveren. Het is een kwestie van kiezen!
 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen