De drie hoofdrolspelers uit mijn boek staan in te pakken. Hoe briljant is dat!

Deel dit bericht

Van links naar rechts: Marcel, Antoinet (a.k.a. Annet) en Sander. Wat een rijkdom zoveel support! En er lijkt nog steeds geen eind aan te komen; dit weekend is ook de eerste batch van de derde druk bijna uitverkocht (deze ochtend nog 87 beschikbaar). Dit weekend bestellen is op tijd voor de Sint zolang de voorraad strekt! Rest komt namelijk donderdag de 30e per pallet.

Ondertussen hebben de eerste kopers ook het boek gelezen en word ik overspoelt met de meest prachtige reacties via social media en mail. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren! Want ik vind het echt geweldig om te lezen dat het boek helemaal zijn weg vindt. Ik voelde al die jaren wel dat dit verhaal geschreven moest worden maar ik had eigenlijk geen idee. Geen idee hoe dan? Waarom dan? Voor wie dan? Nou blijkbaar voor heel veel mensen en de reacties veroorzaken geregeld de tranen in mijn ogen. Zo blij dat ik dat gevoel heb gevolgd en schaamteloos het echte verhaal heb geschreven, nu weet ik waarom. ❤

Benieuwd naar alle reacties? Je vindt ze op de boekpagina en onder reviews boek.

Let the magic begin!

 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe