Creëren in de flow

Deel dit bericht

Als alles mag stromen, ontstaan als vanzelf de meest onbedachte ideeën.
Daar waar de mind helemaal tussenuit is gelaten, nieuw, prikkelend, nieuwsgierig makend.
Creëren voor mij is Puur Genot!
Binnenkort is o.a. dit schilderij klaar voor verkoop, nu nog vernissen, inlijsten, scannen (voor de artprints).
En….. ik ga mijn zolder opruimen dus wat oudere (dot)kunstwerken komen in de koopjeshoek.
Mis het niet en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten