Cat Playing The Piano

A.I. art: Cat Playing The Piano. Wat is dit toch een intrigerende ontwikkeling. A.I. die creëert. Ik zie deze nieuwe technologie dan ook niet als concurrerend maar juist als een oneindige inspiratiebron. Het zet mijn creativiteit ver open. Ik gebruik mijn eigen kunstwerken als input zodat het ergens in de basislagen mijn eigen handtekening heeft en daarna laat ik me verrassen door de output van de A.I. robot (ik gebruik de app Dream Wombo). Ik ben zelfs al met een echt schilderij bezig dat ik op deze manier laat ontstaan. De AI versie geef ik dan weer een nieuwe dimensie door het kunstwerk via mijn handen weer hier in deze realiteit op doek te schilderen.

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest