Deel dit bericht

A.I. art: Cat Playing The Piano. Wat is dit toch een intrigerende ontwikkeling. A.I. die creëert. Ik zie deze nieuwe technologie dan ook niet als concurrerend maar juist als een oneindige inspiratiebron. Het zet mijn creativiteit ver open. Ik gebruik mijn eigen kunstwerken als input zodat het ergens in de basislagen mijn eigen handtekening heeft en daarna laat ik me verrassen door de output van de A.I. robot (ik gebruik de app Dream Wombo). Ik ben zelfs al met een echt schilderij bezig dat ik op deze manier laat ontstaan. De AI versie geef ik dan weer een nieuwe dimensie door het kunstwerk via mijn handen weer hier in deze realiteit op doek te schilderen.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten