Boeken

Failliet, Mooier Wordt Het Niet

Het vrije leven, een leven zonder zorgen, waarin je onbekommerd je hart kunt volgen en doet waar je zelf het meest gelukkig van wordt. Dat droomleven, dacht ik altijd, is alleen maar haalbaar als je heel veel geld hebt. Daarom startte ik mijn onderneming en werkte ik dag en nacht om dat te realiseren. Nooit had ik verwacht, dat juist op het moment dat ik alles verloor en werkelijk geen euro meer op zak had, ik de vrijheid zou voelen waar ik altijd zo naar verlangde. Dat ik een leven kon creëren waar ik altijd van droomde.

Als Tessa eindelijk haar ondernemersdroom werkelijkheid laat worden, kan ze haar geluk niet op. De investeerders staan in de rij, de bank leent haar een vermogen en niets lijkt een groot succes van haar online start-up in de weg te staan. Maar dan gooit de kredietcrisis roet in het eten. Onder het mom van ‘Failliet gaan kan altijd nog’ haalt ze alles uit de kast om haar bedrijf te redden. Wat volgt is een hilarisch ondernemersverhaal met een onvermoeibare onderneemster, bizarre wendingen, tenenkrommende gesprekken met flamboyante investeerders en de bank. Een ondernemersverhaal dat plotsklaps toch nog eindigt in een noodlottig faillissement. Tessa verliest alles; haar huis, haar geliefde en haar bedrijf. Maar als rasoptimist ziet zij hierin de ultieme kans om het roer rigoureus om te gooien en te kiezen voor een droomleven in Zuid-Spanje.

Nieuwe Vrijheid

In deze tweede roman (gebaseerd op een waargebeurd verhaal) neemt Tessa je op hilarische wijze mee in een andere manier van leven, eentje zonder controle, in vrijheid en vol creatiekracht.

Dit boek is voor de ‘crazy ones’ voor de dromers, de lovers en de visionairs. Voor een ieder die hongerig is, die snakt naar echtheid waar de barsten van in je ramen slaan, naar waarachtigheid, naar zichzelf en de verbinding met ons allemaal.

Wil je weten hoe het voelt om je helemaal te laten gaan, hoe gaaf en intense puinhoop het wordt als je jezelf bevrijdt, hoe je bedekt in de modder, kreupel, met een plezier dat zijn grenzen niet kent, de volgende fase van daadwerkelijk leven in gaat? Dan is dit boek voor jou!

Nee, dat hart volgen is zo instagram pastel nog niet. In dit verhaal neem ik je mee op die reis, zonder terughoudendheid, met liefde en passie voor de mensheid. Opbeurend en hilarisch, en vooral niet zo verdomd serieus! Er mag gelachen worden! Echt en rauw, sex en creativiteit, een voelen van daadwerkelijk leven dat de pagina’s afdruipt. Je eigen verlangen voelen opborrelen, een vuur ontsteken dat nooit meer dooft, lees, verslind en ervaar een verhaal vol hoop, liefde, humor, verbinding, waar geen onderwerp word geschuwd want de tijd is nu, holding back is geen optie meer. Een liefdesverhaal over echt leven, met een oneindige passie en geloof in de mensheid.

Doe je gordel maar om want je staat op het punt om een verhaal in te gaan van vallen en opstaan, van kleerscheuren en schaamrood, van euforie en depressie. Weg met de conformatie en regels, Geen structuur, de mind in opperste staat van verwarring achterlatend, breek het open in jezelf en in de wereld!

Dit boek is nog in creatie.

Let The Magic Begin!