Een gedegen bedrijfsplan is ook waardevolle input voor de bouw van een website. Mochten we in een later stadium aan de slag gaan met jouw website dan scheelt dat enorm in de kosten.

Praktische Info

Mijn sessies vinden telefonisch plaats, uit nood geboren toen ik in Spanje ging wonen maar ook net terug in NL kies ik, ook zonder corona, expliciet voor deze aanpak en dat heeft een belangrijke reden. Hier lees je er meer over >

Planning
Qua planning stem ik mij op jou af, ik kan zo snel of langzaam als voor jou goed voelt. Soms moet een bedrijfsplan ook even bezinken voordat we verder kunnen. Ik werk voor maximaal 2-3 ondernemers tegelijk dus ik kan snel schakelen en heb echt aandacht & tijd voor je.

Facturatie en kosten
Mijn uurtarief bedraagt €70,- excl. 21% BTW. Elke keer als ik iets oplever krijg je een mail met daarin wat er voor je klaarstaat en wat de uren zijn die ik tot dan toe heb gemaakt. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Ik factureer de gemaakte uren aan het eind van de maand. Omdat ik vanuit Spanje factureer kan ik ondernemers in Nederland met een BTW nummer, BTW vrij factureren.

Interesse?

Laat hieronder je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

©[2019] TESSA SMITS webdesign by Tessa Smits zelf natuurlijk ;-)

NIE: Y4267955-C VAT: ESY4267955C IBAN: ES27 0049 1379 53 2310049402

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?