Voor een ieder die zichzelf in de wereld gaat zetten en de moedige stap tot het ondernemerschap heeft gekozen komt direct de grote vraag: wat wordt mijn bedrijfsnaam? Voor ondernemers zoals therapeuten, coaches, healers, sprekers, schrijvers, mensen die als het ware zichzelf, hun talenten en gaven ‘in de markt gaan zetten’ kan het enorm krachtig zijn om onder hun eigen naam te gaan werken en dit is waarom:

1. Via Via weten ze meestal alleen je naam

Als je net begonnen bent met ondernemen dan zul je gaan merken dat zeker in het begin ‘via via’ de meeste nieuwe klanten hun weg gaan vinden naar jou. Als iemand jou wil aanbevelen is die leuk bedachte bedrijfsnaam meestal niet wat ze hebben onthouden, maar je naam weten ze natuurlijk wel. Dus dat is wat ze gaan doorgeven aan die ander, die vervolgens online gaat zoeken. Met een website die jouw naam draagt wordt je in Google bovenin gevonden en daar hoef je geen euro marketing aan uit te geven.

2. Echt durven te gaan staan voor wat je te doen hebt.

Er zijn duizenden coaches, therapeuten of sprekers. Maar er is maar één die het doet zoals jij! Jouw onderscheidend vermogen is jouw essentie & intentie, dat wat jij voelt dat je in de wereld komt bijdragen. Door te gaan ondernemen onder je eigen naam bekrachtig je deze intentie zowel voor jezelf als voor de buitenwereld. Je kunt je immers niet meer verschuilen achter een flitsende bedrijfsnaam met bedacht verhaal. Nee, onder je eigen naam voel je in alle cellen van je lijf dat het tijd wordt om echt te gaan staan voor wat jij al jaren voelt dat je te doen hebt.

3. Je behoudt ultieme vrijheid onder je eigen naam

Ondernemen is een organisch proces, bij je start zet je letterlijk je eerste stap van de duizenden die er nog gaan volgen; je gaat ontdekken welke klanten bij je passen en welke niet, je ontwikkelt jezelf, gaat misschien nog wel nieuwe opleidingen volgen of je gaat mooie samenwerkingen aan. Het is eigenlijk onmogelijk om bij de start al te weten waar het naartoe gaat. En dat is de bedoeling!

Stel nou dat je de naam “Helende Handen” hebt gekozen maar je erachter komt dat je ook graag mensen wil gaan coachen, dan loop je gelijk vast op je bedrijfsnaam. Met dure aanpassingen als gevolg.

Het is veel fijner om in vrijheid te ondernemen, om de flow te kunnen volgen waar hij ontstaat. Door te werken onder je eigen naam geef je jezelf compleet de vrijheid om mee te bewegen met het leven.

Mis niets en ontvang dit soort inspirerende artikelen voortaan via de mail!

Jouw eerste stap zetten!
Als je dit hebt gelezen weet je het al: ja!, jij wilt eindelijk jezelf in de wereld gaan zetten, je wilt nu echt gaan doen waar je diep van binnen al jaren naar verlangt! Ik geloof dat er in de wereld momenteel grote behoefte is aan mensen zoals jij die vanuit hun persoonlijke talenten & gaven een echte bijdrage willen leveren in de wereld. Ik help je dan ook graag met die eerste stappen, met het vertalen van jouw essentie naar een website, product & onderneming. Meer informatie vind je hier >

©[2019] TESSA SMITS webdesign by Tessa Smits zelf natuurlijk ;-)

NIE: Y4267955-C VAT: ESY4267955C IBAN: ES27 0049 1379 53 2310049402

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?